Partners

Flesje gezondheid

OmegaFlow

Je gezondheid ligt aan de basis van een ‘vrij’ leven. Gezondheid is geen keuze, maar je kan het wel een handje helpen. In dat geval is een omega 3-supplement geen overbodige luxe. Omega 3 vetzuren zijn essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren. De belangrijkste zijn EPA en DHA. Het lichaam is niet, of slechts in beperkte mate in staat deze vetzuren zelf aan te maken. Ze zijn wel van belang voor allerlei functies in ons lichaam. Zo hebben deze vetzuren een gunstige invloed op het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. Alles voor je gezondheid: ‘gezondheid voorop’!

Als je teveel omega 6 hebt en te weinig omega 3 kan dat je gezondheid op allerlei manieren beïnvloeden. In Japan en IJsland eten ze veel vette vis en daar leven ze gemiddeld 6 jaar langer en in een betere gezondheid dan hier in Nederland. Dit komt omdat ze o.a. veel meer omega 3 binnenkrijgen. In Nederland nemen we gemiddeld 164 gram omega 3, in Japan 573 en in IJsland zelfs 783 gram! Dus wij zitten behoorlijk in de minderheid.

Omegaflow is een geconcentreerde pure omega 3 olie. Het onderscheidt zich van de andere omega 3 producten door de hoge hoeveelheid DHA en EPA en de lage totox-waarde (mate van oxidatie). Omegaflow kan de disbalans in het lichaam herstellen en de cellen weer zacht en flexibel maken, zodat de goede voeding weer wordt opgenomen en de afvalstoffen worden afgescheiden. De cellen werken dan weer zoals ze behoren te werken.

DHA is vooral voeding voor het zenuwstelsel, de ogen en de hersenen. Je kunt je dan waarschijnlijk wel voorstellen wat voor een effect dit op je rust, mentaal welzijn, focus en concentratie heeft. De hoge EPA waarde speelt een belangrijke rol bij het remmen en onder controle houden van ontstekingen. Verder is de verhouding DHA en EPA van belang. Bij de meeste supplementen is er meer EPA dan DHA aanwezig terwijl dit juist andersom moet zijn, want ons lichaam heeft meer DHA nodig en bovendien is de hoeveelheid per dagelijkse dosis veel te laag.

Deze visolie zit niet in een capsule, maar in een glazen flesje. Je drinkt deze ook gewoon op en is niet vies. De omega 3 in capsule vorm heeft vaak een veel te hoge totox-waarde omdat er verhitting nodig is om het überhaupt in een capsule te krijgen en dan treedt er oxidatie op, waarbij tevens de DHA molecuulstructuur beschadigd raakt. De Omegaflow heeft een totox-waarde tussen de 4 en 6 en heeft daarmee één van de laagste totox-waarde. Verder bevat de olie vitamine D3. Deze combinatie maakt de Omegaflow olie zo uniek.

Waarom Pure Omegaflow visolie?
Ik wil een nieuwe levensstijl

Gezonder leven?

Neem contact met ons op via het contactformulier, mail studio@sportopmaat.be of bel +32 467 00 80 20. Samen maken we een nieuwe start naar een gezonde levensstijl!