K.O.M. Training

K.O.M. Training

Wat houdt deze training juist in?

Onze K.O.M. training staat voor resultaatgerichte KrachtOpMaat. Iedereen: groot, klein, slank, mollig, jong en oud… weet dat een sterk lichaam de basis is van een gezond leven. Daarom is krachttraining essentieel op de agenda.

Bij het woord ‘krachttraining’ denken we al snel aan halters en sterke spierballen. Bij Studio SportOpMaat ziet dat er anders uit. Op onze 6 geavanceerde toestellen word je onder begeleiding van een personal coach getraind. Dat kan kort en krachtig en heb je wat meer tijd, nemen wij die ook voor jou.

Het doel van de training is het behoud en/of het versterken van de 6 grootste spiergroepen in het lichaam. Kortom, een functionele spiertraining voor meer bewegingsvrijheid tijdens je dagelijkse bezigheden.

3 gradaties

Welke intensiteit past bij mij?

H.I.T. High Intensity Training

Sprintniveau
1x per week 30 minuten

M.I.T. Medium Intensity Training

Hardloopniveau
1x per week 30 minuten

L.I.T. Low Intensity Training

Wandelniveau
2x per week 30 minuten

Voordelen

Waarom kiezen voor K.O.M. Training?

Voor elke K.O.M. Training geldt:

contact

Starten met
K.O.M. Training?

Neem contact met ons op via het contactformulier, mail studio@sportopmaat.be of bel +32 467 00 80 20. We gaan graag met jou aan de slag!

  Leden aan het woord

  Mijn coach bij Studio SportOpMaat motiveert mij steeds de lat iets hoger te leggen waardoor mijn spierkracht groeit. Verrassend voor een 50-plusser die nog van alles wil ondernemen op gebied van werk en vrije tijd.
  Een minimale noodzakelijke inspanning qua tijd met een aangenaam rendement.

  Pascale, 53 jaar

  Als zelfstandig ondernemer en frequente reiziger schiet sporten er heel snel bij in. Maar… ik heb Studio SportOpMaat ontdekt. De korte, maar (zeer) intense training zorgt ervoor dat mijn lichaam sterk, strak en fit blijft.  Daarnaast is de begeleiding een absolute pré. De KrachtOpMaat training is voor mij een ideale oplossing.

  Maarten, 40 jaar

  Al meer dan anderhalf jaar ga ik naar Studio SportOpMaat. Door de professionele begeleiding kan ik dit ook volhouden. Het is echt ‘Sport Op Maat’, want alles gebeurd in overleg. En ik merk aan mijn lichaam dat ik sommige zaken toch beter aankan, zoals bijvoorbeeld langer rechtstaan bij concerten.

  Davy, 50 jaar

  Sporten is niet mijn hobby… Ondertussen weet ik ook dat ‘rust roest’. Na de gratis introductietraining bij Studio SportOpMaat was ik nog niet overtuigd, maar ik gaf het het voordeel van de twijfel. En… dit is het helemaal! Ik ben heel tevreden en merk het echt aan mijn lichaam. 

  Suzy, 58 jaar

  Zie ook onze

  0 +

  google Reviews