Over ons

Over ons

Wilma

Hoi, Wilma is mijn naam. Geen typische Belgisch naam. Ik ben geboren op de boerderij, aan het zandpad, tussen twee bosgebieden in Oostelbeers. Een klein dorpje net over de grens bij Arendonk. Ondertussen woon ik alweer ruim 20 jaar in Oud-Turnhout.

Mijn motto is ‘zorg dat je goed bent in wat je doet en dat je er je voldoening uithaalt. Werk is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Omdat ik werk leuk vind levert het me positieve energie en dat maakt mij een optimistisch mens. Tot 2019 maakte ik me nuttig in de uitgeverswereld. Een compleet andere branche dan de sportwereld waar ik me sinds 2019 in begeef.

De mens, gezondheid, voeding en beweging lopen als een rode lijn door mijn leven. Zo net boven de 50 jaar vond ik het wel een uitdaging om afscheid te nemen van medialand en lag het eigenlijk wel voor de hand dat mijn volgende job iets met gezondheid zou worden.

Ondertussen run ik alweer een aantal jaren Studio SportOpMaat. De eerste 4 jaar alleen en sinds maart 2023 samen met Jasmien. Samen sterk, samen bereik je verre doelen! Enne… het is ook gezelliger om ‘samen te werken’.

Voorlopig is ons doel onze leden te helpen naar een sterker, strakker en fitter lichaam. En… wat we doen… doen we goed…

Over ons

Jasmien

Hallo! Ik stel mezelf kort even voor. Mijn naam is Jasmien, gelukkig getrouwd en mama van twee jongvolwassen kinderen. Van jongs af was ik geboeid door sport, de menselijke anatomie, gezondheid en voeding. Dit resulteerde in mijn studiekeuze Kinésitherapie. 

Na wat omzwervingen in de modewereld, kwam ik beroepsmatig uiteindelijk toch weer terug bij mijn passie. Sinds 2010 ben ik enthousiast voedingscoach en begeleid ik mensen naar de beste versie van zichzelf. Dat geeft me erg veel voldoening.

Intussen schoolde ik me uit interesse ook bij als personal trainer aan Thomas More en volgde een opleiding tot crossfit-coach.

Begin 2022 ontmoette ik Wilma en omdat voeding en krachtsport hand in hand gaan, ging ik de leden van Studio SportOpMaat adviseren betreffende voeding. Zelf kon ik ook de slow motion techniek ervaren en was erg onder de indruk van de resultaten bij de leden, maar ook bij mezelf.

Een ongelooflijke meevaller was de klik tussen Wilma en mij. We delen allebei dezelfde passie en visie op mens en leven. Beiden zijn we gedreven ondernemende zielen. Deze bruisende dynamiek leidde tot onze officiële samenwerking in maart 2023.

Voor ons is de Studio een plaats van positieve energie waar mensen bewust werken aan de beste versie van hun lichaam, ongeacht de leeftijd. Wij staan voor persoonlijke begeleiding en aandacht. 

Wij verwelkomen ook jou graag van harte in onze Studio!

Ik wil een nieuwe levensstijl

Gezonder leven?

Neem contact met ons op via het contactformulier, mail studio@sportopmaat.be of bel +32 467 00 80 20. Samen maken we een nieuwe start naar een gezonde levensstijl!