Vacu Training

Vacu Training

Wil jij vetweefsel aanpakken?

Je houdt je aan je dieet en trainingen en toch is er bijna geen zichtbaar resultaat op de gewenste billen-, benen- en buikzone: dé probleemzones voor menig vrouw. Vetweefsel op buik, billen en benen is erg hardnekkig en daarom moeilijk te verminderen. De VacuStep-Training kan je helpen! Het stimuleert direct de doorbloeding van deze zones. Het verminderen van de omvang begint al na een paar trainingssessies en de huid wordt zichtbaar steviger.

Je gezondheid in relatie met de Vacustep

Vacustep zorgt voor een spectaculaire verbetering van de microcirculatie (bloedsomloop) en lymfecirculatie in de probleemzones: buik, billen en benen. Hierdoor worden de opgestapelde vetcellen bereikbaar voor verbruik in het lichaam en kan het te veel aan vocht en afvalstoffen tussen de cellen worden afgevoerd.

Hoe werkt de Vacustep precies?

Je maakt onder wisselende druk lichte stepbewegingen in de Vacustep. Je draagt een speciaal rokje wat wordt vastgeklemd aan de rand van de Vacustep. Dit maakt een vacüum effect mogelijk. De combinatie van de stepbeweging, infrarood en het vacuüm zuigen zorgen voor het werkzaam effect.

Wil je zichtbaar resultaat?

Voordelen

Waarom kiezen voor Vacu Training?

Vetweefsel aanpakken

Klaar voor de vacu training?

Neem contact met ons op via het contactformulier, mail studio@sportopmaat.be of bel +32 467 00 80 20. Samen pakken we het vetweefsel aan!

    Zie ook onze

    0 +

    google Reviews